Wie zijn we?

Landelijke puurheid aan een authentiek dorpsplein waar je gratis kan parkeren ligt Restaurant 't Kerckevelt met zijn heerlijk ouderwets decor onder de eiken balken en een hemels terras achteraan.

Hier is het dat patron Ben Janssens-Middendorp en zijn team er voor zorgen dat de gast zich goed voelt. De inrichting is eenvoudig en haast huiselijk met zijn neutrale beige muren en zachte verlichting zorgen voor een sobere maar uiterst gezellige stijl. Ben zelf staat achter het fornuis en serveert een typisch frans - belgische keuken, salades en zijn pasta's zorgen voor de zuiderse toets.

 

 

Dagvers


 

Waarom Kerckevelt?

De specialiteiten van het huis zijn de rundsbrochette en wanneer het lukt en wanneer het bij prijs is serveren ze er ook overheerlijke King-crab.
s' Middags kan men genieten van een compacte maar correcte lunch aan 20 euro per persoon. Daarnaast zijn er ook de suggesties die 2 weekelijks veranderen en zeer uitgebreid zijn.
 
Slotsom 't Kerckevelt is een uiterst verzorgd restaurant en spreekt veel mensen aan, vooral omdat de prijzen heel eerlijk zijn.

 

 

Restaurant 't Kerckevelt

Behetsstraat 16
1820 Steenokkerzeel
Telefoon: 02.307.88.22
Fax: 02.303.63.81
restaurant@kerckevelt.be

Openingsuren

Maandag tot vrijdag geopend van
11:30 - 14:30  | 18:00 - 21:00

Zaterdag open vanaf 18:00 - 21:00

Woensdag gesloten
Zon - en feestdagen gesloten

(enkel mogelijk om te reserveren op zondag middag voor feesten )

Volg ons op facebook